changing the background...

Antworten
Benutzeravatar
Jozenkow
Beiträge: 66
Registriert: Di 9. Jun 2015, 12:18
Wohnort: Poland
Kontaktdaten:

changing the background...

Beitrag von Jozenkow » Mo 22. Apr 2019, 19:23

Hi its me. As always when i have problem and I cant find a solution I come here.
I wanted to change the background from 8th wonder from demo_mainmenu_10 to static background as it was in Northland. You know - just a background without a map playing. I tried many things, but nothing worked. Can I change the application code somehow?
I copied game.exe from northland into 8th wonder and i managed to do it, but game crashes, but i expected this.
I want to make this result:

Can you help me?

Edit: Image deleted.

Benutzeravatar
Tommy
Administrator
Beiträge: 1264
Registriert: Do 28. Mär 2013, 16:21
Wohnort: Nürnberg
Kontaktdaten:

Re: changing the background...

Beitrag von Tommy » Mo 22. Apr 2019, 20:09

I don't know any way to do that.

Greets Tommy
Linux is like a tipi: no gates, no windows, apache inside.
Forum, Chat, MapDB, Tools und Dokus für Mapper http://www.wikinger-tommy.de

Antworten